Detail

MJ-BYG Brønderslev ApS
Vores hovedkontor
Jyllandsgade 15-19
9700 Brønderslev
CVR: 26341493
Tlf.: 98822710
Antal ansatte: 60
Virksomheden er med i:
  • Byg Garantiordning
Energivejleder(e):
  • Peter Larsen
Kort om vores firma
Brancher:
Tømrer, Snedker, Murer, Isolering, Entreprenør
Firmaets egen beskrivelse
"Byggeløsninger som passer til dig".
Hos MJ-BYG løser vi opgaven, så det passer til dig og dine behov. Vi bygger alt fra stort til småt for såvel private-, offentlige- og professionelle bygherrer.

Vi løser alle typer af håndsværksmæssig opgaver fra reparation, renovering, ombygning, tilbygning til nybygning i mange forskellig bygningstyper. Det er kundens valg om opgaven udføres efter regning, tilbud, fag- hoved- eller totalentreprise.

Alt efter opgavens omfang, trækker vi på vores tegnestue, kalkulationsafdeling, tekniske afdeling samt en bred stab af erfarne håndværkere og en moderne maskinpark.

Vi sikrer os naturligvis, at du som kunde altid får tidssvarende løsninger, der lever op til de nyeste myndighedskrav.

"Tillid, tilfredshed og fleksibilitet"

Hos MJ-BYG er nøgleordet, at du som bygherre føler dig tryg under hele processen og at du bliver fuld tilfreds med løsningen. Vi tror på at individuelle fleksible løsninger med klar og tydelig kommunikation og overholdelse af vore aftaler er til gavn for begge parter.

"Energi- og miljøløsninger"
Hos MJ-BYG tilbyder vi en professionel energivejledning. Ønsker du vejledning om energibesparelser i forbindelse med renovering af din ejendom eller gode råd i forbindelser med nyopførelser står MJ-BYG klar til at hjælpe - også på tværs af fagområder