Adfærdsændringer på byggepladsen

Adfærdsændringer skal formindske energi- og ressourceforbruget

Nye vaner og ændret adfærd kan have stor betydning for energi- og ressourceforbruget på byggepladser. Det kan også bidrage til et større fokus på bæredygtighed internt i virksomheder.

Gode råd

For Pernille Hedehus er det vigtigt ikke at kalde arbejdet med adfærdsændringer for en kampagne, fordi det signalerer et afgrænset forløb og midlertidigt fokus. Adfærdsændringer skal helst være vedvarende, og den viden og de erfaringer, MT Højgaard opnår gennem arbejdet, skal bruges til konstant at blive bedre.

”Det er jo en rejse, hvor vi hele tiden prøver at gøre det bedre på de områder, hvor vi – om jeg så må sige – er mindst gode”, siger Pernille Hedehus.

Hold dig orienteret om energitiltag i erhvervslivet

Hold dig orienteret om energitiltag i erhvervslivet

Tilmeld dig vores nyhedsmail, og bliv informeret og inspireret til nye energitiltag. Vi sender 2-4 nyhedsmails om året. Til brug for udsendelse af nyhedsbrevet benyttes kun kontaktdata. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet, hvorefter oplysningerne slettes.

Tilmeld nyhedsmail


Det med småt

Til brug for udsendelse af nyhedsmailen benyttes kun kontaktdata. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsmailen, hvorefter oplysningerne slettes.