Optimering af gasforbruget

Idé-Pro knækkede koden til optimering af gasforbruget

Idé-Pro er en af Europas førende producenter af prototyper og mindre serier i plast, letmetal og i de opskummede materialer EPS (Expanded polystyrene) og EPP (Expanded polypropylen). I produktionen anvendes gas til at fremstille procesdamp, som bruges til produktion af opskummede materialer.

Idé-Pro arbejder målrettet og systematisk med energioptimering og havde problemer med et energinøgletal, som ikke svarede til virkeligheden. Virksomheden gennemførte derfor en detaljeret analyse og fandt, at forskellen i energiforbrug mellem to produkttyper var hele 7 gange større end forventet.

Nøgletallet blev derfor tilpasset efter en ny model, som giver virksomheden mulighed for løbende at optimere energiforbruget.

Hold dig orienteret om energitiltag i erhvervslivet

Hold dig orienteret om energitiltag i erhvervslivet

Tilmeld dig vores nyhedsmail, og bliv informeret og inspireret til nye energitiltag. Vi sender 2-4 nyhedsmails om året. Til brug for udsendelse af nyhedsbrevet benyttes kun kontaktdata. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet, hvorefter oplysningerne slettes.

Tilmeld nyhedsmail


Det med småt

Til brug for udsendelse af nyhedsmailen benyttes kun kontaktdata. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsmailen, hvorefter oplysningerne slettes.