Rådgivning

Rådgivning

Rådgivning

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål?

Vi rådgiver gratis private husstande om energibesparelser.

Hvad kan du spørge om?

Vi kan bl.a. svare på dine spørgsmål om:

Vi hjælper dig også videre, hvis du er i tvivl om f.eks. køb af hårde hvidevarer, hvordan du finder en god LED-pære, eller hvordan du finder den bedste håndværker eller rådgiver til din renoveringsopgave.

Sådan får du fat i os

Tlf.: 31 15 90 00 eller info@sparenergi.dk

Telefontider:

  • Mandag - torsdag: kl. 8-17
  • Fredag: kl. 8-15

Facebook

Vi sidder også klar på Facebook til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om energien i din bolig.

SparEnergi.dk på Facebook

Inspirationsmøder og webinarer

Inspirationsmøder og webinarer

SparEnergi.dk holder jævnligt webinarer og inspirationsmøder sammen med kommuner landet over for at hjælpe borgere med at spare energi.

Webinar

Tema: Bygningspuljen

Bygningspuljen er lukket. Hvis du overvejer at søge senere på året, kan du så småt forberede dig ved, at se vores webinar:

Se optagelse af et allerede afholdt webinar om tilskudsordningen (Youtube)

Tema: Høje energipriser

Vi har afholdt en lang række webinarer om de høje energipriser, og hvad du selv kan gøre. Tilmeld dig vores nyhedsmail hvis du vil have besked, når vi arrangerer flere webinarer.

 

Inspirationsmøder 2022
Kontaktoplysninger
Billed-CAPTCHA

Inspirationsmøder og webinarer

Har du brug for rådgivning?

Har du brug for rådgivning?

Det er en god idé at kontakte en rådgiver, hvis du skal i gang med at renovere dit hus eller overvejer at skifte opvarmningsform.
  • BedreBolig-rådgiverEn BedreBolig-rådgiver kan hjælpe dig med at lægge en plan for renoveringen. Alle BedreBolig-rådgivere er godkendt af Energistyrelsen. De har en baggrund som f.eks. håndværkere, arkitekter, ingeniører eller bygningskonstruktører og er særligt uddannede til at yde en samlet og kvalificeret rådgivning med fokus på energi.Læs mere om BedreBolig-rådgivning
  • Energikonsulenter - energimærkning og rådgivningEnergikonsulenter er bygningseksperter, der primært energimærker boliger, men som også kan rådgive dig om energirenovering. Energimærkningen er en gennemgang af dit hus, og den fortæller dig, hvor det er en god idé at sætte ind.Læs mere om energimærkningen, og hvordan du finder en energikonsulent
  • KommunenNogle kommuner tilbyder rådgivning om energieffektivisering og renovering. Kontakt din egen kommune for om tilbud, hvor du bor.

Tilskud

Du kan få tilskud til en række boligforbedringer, der sparer energi. Det er vigtigt, at du søger om tilskud, inden du går i gang med at renovere.

Tilskud

 

Har du brug for rådgivning?

Rådgivning