Har du brug for rådgivning?

Har du brug for rådgivning?

Har du brug for rådgivning?

Det er en god idé at kontakte en rådgiver, hvis du skal i gang med at renovere dit hus eller overvejer at skifte opvarmningsform.
  • BedreBolig-rådgiverEn BedreBolig-rådgiver kan hjælpe dig med at lægge en plan for renoveringen. Alle BedreBolig-rådgivere er godkendt af Energistyrelsen. De har en baggrund som f.eks. håndværkere, arkitekter, ingeniører eller bygningskonstruktører og er særligt uddannede til at yde en samlet og kvalificeret rådgivning med fokus på energi.Læs mere om BedreBolig-rådgivning
  • Rådgivning fra energiselskaberEnergiselskaberne er pålagt at skabe energibesparelser hos danske forbrugere. Derfor er der en række energiselskaber, som tilbyder rådgivning om, hvor du kan energiforbedre din bolig – f.eks. ved at renovere eller skifte varmeform. Ordningen løber til og med 2020. Tilbuddene om rådgivning varierer fra selskab til selskab.
  • Energikonsulenter - energimærkning og rådgivningEnergikonsulenter er bygningseksperter, der primært energimærker boliger, men som også kan rådgive dig om energirenovering. Energimærkningen er en gennemgang af dit hus, og den fortæller dig, hvor det er en god idé at sætte ind.Læs mere om energimærkningen, og hvordan du finder en energikonsulent

Tilskud

Nogle energiselskaber yder til og med 2020 også tilskud til energirenovering eller skift til en mere energivenlig varmekilde. Det er vigtigt, at du søger om tilskud, inden du går i gang med at renovere.

Tilskud

 

Har du brug for rådgivning?

Siden er opdateret 20.05.2020 Kommentér denne side Til top