Har du brug for hjælp til renovering?

Har du brug for hjælp til renovering?

Har du brug for hjælp til renovering?

Hvis du overvejer at renovere hele eller dele af dit hus, så anbefaler vi, at du tager fat i en rådgiver. Du kan også søge hjælp i boligens energimærke.

Mindre tiltag

Kig i boligens energimærkning

Hvis dit hus har et energimærke, kan du finde forslag til forbedringer i energimærkningsrapporten, der bl.a. viser, hvor du med fordel kan sætte ind, hvis du skal renovere.

Søg rådgivning

Du kan med fordel søge rådgivning, f.eks. hos energikonsulenter. Det er bygningseksperter, der primært energimærker boliger, men som også kan rådgive dig om energirenovering.  

Den store tur

Overvej en BedreBolig-rådgiver hvis du skal totalrenovere, eller bare overvejer om du skal gøre mere på een gang.  Du får hjælp til, hvor i boligen det bedst kan betale sig at sætte ind, og hvad den rigtige løsning og rækkefølge er. Du kan få udarbejdet en plan eller få hjælp til hele forløbet.

Alle BedreBolig-rådgivere er godkendt af Energistyrelsen. De har en baggrund som f.eks. håndværkere, arkitekter, ingeniører eller bygningskonstruktører og er særligt uddannede til at yde en samlet og kvalificeret rådgivning med fokus på energi.

 

Har du brug for hjælp til renovering?

Siden er opdateret 03.12.2020 Kommentér denne side Til top