Har du brug for hjælp til renovering?

Har du brug for hjælp til renovering?

Har du brug for hjælp til renovering?

Hvis du overvejer at renovere hele eller dele af dit hus, så anbefaler vi, at du tager fat i en rådgiver.

Kig i boligens energimærkning

Hvis dit hus har et energimærke, kan du finde forslag til forbedringer i energimærkningsrapporten, der bl.a. viser, hvor du med fordel kan sætte ind, hvis du skal renovere.

1. Mindre tiltag - søg rådgivning fra energiselskab eller energikonsulent

Energiselskaber

En række energiselskaber tilbyder til og med 2020 rådgivning om, hvordan du kan energiforbedre din bolig – f.eks. ved at renovere eller skifte varmeform. Omfanget af rådgivning varierer fra selskab til selskab. På Energisparesiden.dk kan du få overblik over, hvilke selskaber der tilbyder rådgivning til deres kunder. 

Energimærkningskonsulenter

Energikonsulenter er bygningseksperter, der primært energimærker boliger, men som også kan rådgive dig om energirenovering.  

2. Den store tur - overvej en BedreBolig-plan

Med en BedreBolig-rådgiver kan du få hjælp fra start til slut i dit renoveringsprojekt. Du får hjælp til, hvor i boligen det bedst kan betale sig at sætte ind, og hvad den rigtige løsning og rækkefølge er. Du kan få udarbejdet en plan eller få hjælp til hele forløbet.

Alle BedreBolig-rådgivere er godkendt af Energistyrelsen. De har en baggrund som f.eks. håndværkere, arkitekter, ingeniører eller bygningskonstruktører og er særligt uddannede til at yde en samlet og kvalificeret rådgivning med fokus på energi.

 

Har du brug for hjælp til renovering?

Siden er opdateret 11.12.2019 Kommentér denne side Til top