Kommunens indsats over for borgere

Kommunens indsats over for borgere

Kommunens indsats over for borgere

Få budskabet om energirenovering ud til kommunens borgere med SparEnergi.dk's materialer og det digitale værktøj Boliganalysen. Vi tilbyder også at deltage i borgermøder og webinarer i samarbejde med kommunerne.

Få hjælp til at rådgive borgere om energi

SparEnergi.dk tilbyder gratis, indledende rådgivning til private og gør det nemt for jer at kommunikere målrettet til borgerne om energibesparelser i boligen:

  • Kommunale arrangementerVi stiller uvildige fageksperter til rådighed for bl.a. borgermøder og webinarer, der hjælper kommunens borgere til at spare energi. I kan også få hjælp til emnevalg, målgruppe og planlægning.Se aktuelle arrangementerBook os til et arrangement
  • Gratis telefon- og mailrådgivningBorgerne kan kontakte SparEnergo.dk og få gratis indledende rådgivning. Gør borgerne opmærksomme på, at de kan kontakte os på telefon, e-mail eller facebook ved at henvise til denne side: Læs mere om Energistyrelsens telefon- og mailrådgivning
  • BoliganalysenI kan bruge Boliganalysen til at kommunikere målrettet til borgerne om potentialet i f.eks. at skifte varmetype eller energirenovere. Boliganalysen bruger indhold fra SparEnergi.dk og data fra f.eks. BBR og Energimærkningsdatabasen til at generere unikke internetsider, tilpasset den enkelte boligejers situation. Abonnement på Boliganalysen koster 15.000 kr. om året. 
    Bliv oprettet som bruger ved at skrive til info@boliganalysen.dk
  • Gratis informationsmaterialerVi har udgivet en række informationsmaterialer målrettet private. Materialerne kan downloades og bestilles gratis herunder.

Informationsmaterialer

Kontaktoplysninger
Billed-CAPTCHA

Kommunens indsats over for borgere

Siden er opdateret 20.01.2021 Kommentér denne side Til top