Renovering af ventilationsanlæg

Renovering af ventilationsanlæg

Renovering af ventilationsanlæg

Der er ofte mange penge at spare ved at optimere ventilationsanlæg, f.eks. ved at udskifte ineffektive ventilatorer og etablere varmegenvinding.
  • Begynd med at se på energimærketEr jeres bygning blevet energimærket inden for de sidste par år, ligger I allerede inde med relevante anbefalinger til at spare energi i jeres ventilationsanlæg. Med energimærkerapporten kan I sammenligne og prioritere tiltagene efter tilbagebetalingstid. Læs mere om energimærkning af bygninger
  • Opnå best practice med TjeklistenFor en grundig gennemgang af ventilationsanlægget kan I bruge Tjeklisten til at få styr på bl.a. jeres behov, anlæggets effektivitet og automatik. Tjeklisten kan f.eks. bruges af jeres energi-, bygnings-, og driftsansvarlige, eller I kan bede en professionel gennemgå anlægget med listen. Med Tjeklisten er I sikre på, at anlægget gennemgås efter best practice.
  • Planlæg større renoveringer med vejledningenTeknisk personale, som arbejder med vedligeholdelse og projektering, kan bruge vejledningen til at stille de rigtige krav for at opnå den optimale energirenovering af jeres ventilationsanlæg. Bed evt. et ventilationsfirma vurdere, om det kan betale sig at renovere anlægget.

Tjekliste for ventilation - erhvervTjekliste for ventilation - erhverv

Tjekliste for ventilation - erhverv

Tjekliste for ventilation - erhverv

27.12.2017
4.82 MB
4 SIDER
Brug tjeklisten eller få en specialist til at lave et eftersyn af jeres ventilation.


Energirenovering af ventilationsanlægEnergirenovering af ventilationsanlæg

Energirenovering af ventilationsanlæg

Energirenovering af ventilationsanlæg

09.06.2016
2.55 MB
14 SIDER
I vejledningen finder I bl.a. simple beregnere, der hjælper jer til at opnå optimal energirenovering af ventilationsanlægget. Vejledningen henvender sig til jeres tekniske personale.


Renovering af ventilationsanlæg

Siden er opdateret 13.11.2020 Kommentér denne side Til top