Ejendomsmægler

Ejendomsmægler

Ejendomsmægler

Materialer til ejendomsmæglere

Materialer til ejendomsmæglere

Her på siden kan du som ejendomsmægler finde materialer, der kan hjælpe dig i din daglige kontakt med boligkøbere og sælgere, der har tanker om energibesparelser i boligen.

Nyt format af energimærkningsrapporten

Nyt format af energimærkningsrapporten

Som ejendomsmægler kan du bruge energimærkningsrapporten som et værktøj i dialogen med boligkøbere og boligsælgere – og det værktøj er blevet bedre.

Fordelene ved det nye format

Fra september 2021 bliver energimærkningsrapporten mere overskuelig for boligejeren, og det bliver endnu nemmere at komme i gang med energiforbedringer.

Med det nye design bliver det mere tydeligt:

  • hvor det er mest relevant at energiforbedre
  • hvad der er gevinsterne for økonomi og klima
  • hvordan det konkret kan gøres

Som noget nyt er de vigtigste informationer samlet på de første 2 sider, og rapporten indeholder energikonsulentens bedste forslag til energiforbedringer – hvis der er rentable forbedringer. Det gør det let at se, hvor det er mest relevant at gennemføre energiforbedringer.

Med rapportens anbefalede energiløsninger i hånden kan boligejeren kontakte en relevant håndværker, f.eks. ved hjælp af SparEnergi.dk.

Energikonsulentens anbefalinger til de bedste energiforbedringer, og rapporten i sin helhed, gør det lettere og mere overskueligt for boligejeren at komme i gang.

Den nye energimærkningsrapport

Sådan hjælper du boligejerne

For dig som ejendomsmægler er rapportens nye format et godt dialogværktøj.

Hvis boligen har en dårlig energitilstand, vil rapporten vise vejen til at skabe energiforbedringer. På den måde kan rapporten hjælpe både købere og sælgere til at se potentialerne i boligen.

Flere og flere danskere er optaget af klima, og rapporten er også et godt værktøj i din dialog med de klimabevidste købere.

Rapporter med det gamle design er stadig gyldige

10 års gyldighed

Den gamle og den nye version af energimærkningsrapporten lever side om side. En energimærkning er gyldig i 10 år, og derfor er rapporter med det gamle design stadig gyldige. Det er en vigtig viden at formidle videre til både købere og sælgere.

Mere information

Til ejendomsmægleren

Se kort film (ca. 1,5 minut) om den nye energimærkningsrapport

Til købere og sælgere

Materialer til at forklare købere og sælgere om den nye energimærkningsrapport:

Ejendomsmægler