Rådgivning om energi

Har du brug for rådgivning om, hvor i din bolig du kan spare energi? Læs her, og find ud af, hvilke muligheder der er.

Hvis du har generelle spørgsmål om energiforbrug

Ring, skriv, spørg!

Brug vores telefon- og mailrådgivning, hvis du er i tvivl om f.eks. køb af hårde hvidevarer, hvordan du finder en god LED-pære, gerne vil have nye vinduer eller overvejer at anskaffe en varmepumpe.

Vi kan hjælpe med gode råd om energibesparelser i din bolig, og hvor du kan få fat i de rigtige mennesker, hvis du har brug for yderligere rådgivning. Du kan også få hjælp til at finde rundt i mulighederne her på SparEnergi.dk.

Rådgivningen er målrettet private og er gratis.

Skriv til info@sparenergi.dk, eller ring på tlf. 31 15 90 00

Telefontider (lukket helligdage):

  • Mandag, tirsdag og torsdag: kl. 8-17
  • Onsdag: kl. 8-20
  • Fredag: kl. 8-15

Hvis du skal renovere eller skifte varmekilde

Det er en god idé at kontakte en rådgiver, hvis du skal i gang med at renovere dit hus eller overvejer at skifte opvarmningsform. 

 

BedreBolig – energirigtig rådgivning om din renovering

Med en BedreBolig-rådgiver kan du få hjælp fra start til slut i dit renoveringsprojekt. 

En BedreBolig-rådgiver kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor i boligen det bedst kan betale sig at sætte ind, hvad den rigtige løsning er, og i hvilken rækkefølge det skal ske. Du kan købe rådgivning, få udarbejdet en plan eller få hjælp til tilbudsindhentning og byggestyring. Du vælger selv, hvor meget hjælp du har brug for.

BedreBolig - besparelsen betaler sig

Alle BedreBolig-rådgivere er godkendt af Energistyrelsen. De har en baggrund som f.eks. håndværkere, arkitekter, ingeniører eller bygningskonstruktører og er særligt uddannede til at yde en samlet og kvalificeret rådgivning med fokus på energi.

Husk, at du kan få fradrag for BedreBolig-rådgivning via håndværkerfradraget.

Rådgivning fra dit energiselskab

Energiselskaberne er pålagt at skabe energibesparelser hos danske forbrugere. Derfor er der en række energiselskaber, som tilbyder rådgivning om, hvor du kan energiforbedre din bolig – f.eks. ved at renovere eller skifte varmeform.

Tilbuddene om rådgivning varierer fra selskab til selskab. På Energisparesiden.dk kan du få overblik over, hvilke selskaber der tilbyder rådgivning til deres kunder. 

Energikonsulenterne – energimærkning og rådgivning

Energikonsulenter er bygningseksperter, der primært energimærker boliger, men som også kan rådgive dig om energirenovering. 

Energimærkningen er en gennemgang af dit hus, og den fortæller dig, hvor det er en god idé at sætte ind. 

Tilskud

Nogle energiselskaber yder også tilskud til energirenovering eller skift til en mere energivenlig varmekilde. Det er vigtigt, at du søger om tilskud, inden du går i gang med at renovere.

Tilskud

 

Siden er opdateret 05.12.2016 Kommentér denne side Til top