Om SparEnergi.dk

Om SparEnergi.dk

Om SparEnergi.dk

Om SparEnergi.dk

Om SparEnergi.dk

SparEnergi.dk hjælper danskerne med at spare energi. Måske vil du hjælpe os - vi mangler personer til vores brugertestpanel.

Hvad er SparEnergi.dk?

På SparEnergi.dk får du opdateret information om energiforbrug og energiløsninger i hjemmet, på arbejdspladsen og i det offentlige. Du finder værktøjer, der kan hjælpe dig med at spare energi, og tjeklister, beregnere og produktlister til både el og varme.

Hvem står bag?

Det er Energistyrelsen, der står bag SparEnergi.dk. Sitet blev lanceret i november 2013 og bygger videre på arbejdet fra Go’ Energi (Center for Energibesparelser), der blev nedlagt som følge af energiaftalen fra marts 2012.

Evaluering af SparEnergi.dk

I januar 2016 er SparEnergi.dk blevet evalueret af Epinion.

Om SparEnergi.dk

Kom med i vores testpanel

Kom med i vores testpanel

Vi gennemfører løbende brugertests på SparEnergi.dk for at sikre os, at brugervenligheden er i top og indholdet relevant. Du kan komme med i vores testpanel.

Det melder du dig til

Vi gennemfører brugertests af SparEnergi.dk for at sikre en god brugervenlighed og relevant indhold. Du binder dig ikke til at deltage i et bestemt antal brugertests. Når vi modtager din tilmelding, gemmer vi den i vores database og kontakter dig, når vi får brug for din hjælp.

Når du har deltaget i en brugertest, får du et gavekort på 500 kr. som tak for hjælpen.

Det skal vi bruge oplysningerne til

Vi bruger oplysningerne nedenfor til at segmentere vores testgrupper, hvis vi skal teste noget, der f.eks. kun retter sig mod boligejere. Vi bruger dem også til at sikre, at alder, uddannelsesniveau og køn er bredt repræsenteret, når vi tester.

Om dig
Om din bolig
Kontaktoplysninger
Billed-CAPTCHA

Kom med i vores testpanel

Om SparEnergi.dk