BETA
Vi bygger nyt site, og det kan godt rode lidt imens.

Film om varme

Film om varme

Film om varme

I disse film kan du se, hvordan andre har fået mere energivenlige hjem ved at energirenovere deres varmesystem.

Hvis du er interesseret i nogle af de forbedringer, der bliver foretaget i filmene, anbefaler vi, at du får et tilbud fra en lokal håndværker.

Indhold

  1. Installation af solvarme
  2. Installation af ventilation med varmegenvinding
  3. Regulering af varme
  4. Efterisolering af rør
  5. Konvertering til jordvarme

1. Installation af solvarme

Med hjælp fra en vvs’er, der er uddannet energivejleder, bliver over halvdelen af familiens varme brugsvand nu opvarmet med solvarme.

2. Installation af ventilation med varmegenvinding

En ventilationsmontør og en tømrer, der er uddannet energivejleder, installerer et ventilationsanlæg. Det giver bedre indeklima og genanvender 85 % af varmen.

3. Regulering af varme

En vvs’er, der er uddannet energivejleder, hjælper familien med at at regulere varmen på deres radiatorer, så de undgår at fryse eller bruge for meget energi.

4. Efterisolering af rør

Efterisolering af rør er en god måde at undgå spild af varme.

5. Konvertering til jordvarme

En vvs’er skifter husets oliekedel ud med et jordvarmeanlæg fra Energistyrelsens Varmepumpeliste. Nu bruger familien næsten 33.000 kWh mindre energi end tidligere.

 

Få hjælp til din renovering

Brug en BedreBolig-rådgiver, hvis du endnu ikke har overblik over, hvad du skal gøre ved din bolig. Så får du både rådgivning og hjælp til hele renoveringsforløbet. 

Hvis du allerede har besluttet, hvad du vil gøre ved dit hus, men mangler en håndværker til at udføre arbejdet på en energieffektiv og fremtidssikret måde, så vælg en håndværker fra Håndværkerlisten.

Film om varme

Siden er opdateret 02.12.2022 Kommentér denne side Til top