Søg tilskud til at renovere

Energirenoveringspuljen er en tilskudsordning til dig, der drømmer om at lave energibesparende forbedringer på dit hus. Du kan blandt andet få tilskud til isolering, vinduer og ventilation.

Bliv klogere på, hvordan du søger tilskud her.

Billede
Woman_stretch

Har du allerede søgt tilskud via Bygningspuljen?

Bygningspuljen er lukket for nye ansøgninger, men hvis du har spørgsmål til din ansøgning, afventer svar på udbetaling eller søger gode råd, kan du læse mere her

Billede
Smilende pige med tablet

Det kan du få støtte til

Se, hvordan du kan få tilskud eller anden økonomisk hjælp til at spare energi. Ud over vores oversigt kan du prøve at tjekke, om der er andre puljer i dit lokalområde.

Der er flere muligheder for økonomisk hjælp, hvis du vil skifte gasfyret ud med en anden varmetype:

Få gratis afkobling 

Du kan slippe for gebyret på ca. 8.000 kr. for afkobling af gassen, hvis du opsiger naturgassen, imens statens afkoblingsordning er åben. Det gælder, uanset hvilken varmeform du skifter til.

Afkoblingsordningen er pt. åben.

Se, hvordan du får gratis afkobling hos Evida 

 

Få tilskud til varmepumpe

Hvis du ikke kan få fjernvarme, kan du få tilskud til varmepumpe, når du skrotter gassen. Hvis du vil det, skal du søge tilskud, INDEN du skrotter gasfyret. Vores nye varmepumpepulje åbner i september 2023. Tilmeld dig vores nyhedsmail for at få besked, når der er nyt om puljen.

Tilmeld nyhedsmail

 

Få varmepumpe på abonnement med tilskud

Når du skrotter gassen, kan du få tilskud til en luft til vand-varmepumpe på abonnement, hvis du ikke kan få fjernvarme. Med varmepumpe på abonnement slipper du for en større investering og skal hverken bekymre dig om installation, drift eller vedligeholdelse.

Læs om varmepumpe på abonnement

 

Slip for tinglysningsafgift og lånegebyr

Du kan spare tinglysningsafgiften på ca. 3.500 kr. og slippe for oprettelsesgebyret på op til 8.000 kr., hvis du låner penge til at skifte gasfyret ud med en anden varmetype. Bed din bankrådgiver om hjælp til det.

Regeringen og Finans Danmark står bag initiativet med kampagnen ”Fyr dit fyr”.

Læs om ”Fyr dit Fyr” hos Finans Danmark 

Der er flere muligheder for økonomisk hjælp, hvis du vil skifte oliefyret ud med en anden varmetype:

Få tilskud til varmepumpe

Hvis du ikke kan få fjernvarme, kan du få tilskud til varmepumpe, når du skrotter oliefyret. Hvis du vil det, skal du søge tilskud, INDEN du skrotter fyret. Vores nye varmepumpepulje åbner i september 2023. Tilmeld dig vores nyhedsmail for at få besked, når der er nyt om puljen.

Tilmeld nyhedsmail

 

Få varmepumpe på abonnement med tilskud

Når du skrotter oliefyret, kan du få tilskud til en luft til vand-varmepumpe på abonnement, hvis du ikke kan få fjernvarme. Med varmepumpe på abonnement slipper du for en større investering og skal hverken bekymre dig om installation, drift eller vedligeholdelse.

Læs om varmepumpe på abonnement

 

Slip for tinglysningsafgift og lånegebyr

Du kan spare tinglysningsafgiften på ca. 3.500 kr. og slippe for oprettelsesgebyret på op til 8.000 kr., hvis du låner penge til at skifte oliefyret ud med en anden varmetype. Bed din bankrådgiver om hjælp til det.

Regeringen og Finans Danmark står bag initiativet med kampagnen ”Fyr dit fyr”.

Læs om ”Fyr dit Fyr” hos Finans Danmark 

Der er flere muligheder for økonomisk hjælp, hvis du vil skifte træpillefyret ud med en anden varmetype:

Få tilskud til varmepumpe

Hvis du ikke kan få fjernvarme, kan du få tilskud til varmepumpe, når du skrotter træpillefyret. Hvis du vil det, skal du søge tilskud, INDEN du skrotter fyret. Vores nye varmepumpepulje åbner i september 2023. Tilmeld dig vores nyhedsmail for at få besked, når der er nyt om puljen.

Tilmeld nyhedsmail

 

Få varmepumpe på abonnement med tilskud

Når du skrotter træpillefyret, kan du få tilskud til en luft til vand-varmepumpe på abonnement, hvis du ikke kan få fjernvarme. Med varmepumpe på abonnement slipper du for en større investering og skal hverken bekymre dig om installation, drift eller vedligeholdelse.

Læs om varmepumpe på abonnement 

I løbet af 2023 åbner en ny renoveringspulje, hvor du kan søge tilskud til en række boligforbedringer, der sparer energi. Tilmeld dig vores nyhedsmail for at få besked, når der er nyt om puljen.

Tilmeld nyhedsmail

Du kan søge tilskud til et energiprojekt for et lokalt fællesskab som f.eks. en lokal vindmølle eller en stor varmepumpe.
”Puljen til lokale energifællesskaber og lokal forankring af klimaomstilling” er pt. åben fra 15. august-16. oktober 2023.

Læs mere på Energistyrelsens hjemmeside

Energirenoveringspuljen åbner i oktober 2023.

Få gratis rådgivning

Vores erfarne energirådgivere sidder klar med inspiration og hjælp til, hvordan du sparer strøm og varme. Ring eller skriv til os med dine spørgsmål om renoveringer, tilskud, skift af varmeform eller andet. 

Billede
Illustration af talebobler og mand og kvinde der snakker sammen

Få nyt om tilskud

Vær blandt de første til at få besked, når der er nyt om tilskudspuljerne. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked i god tid om tilskud og andre relevante emner.