Erhvervspuljen

Erhvervspuljen

Erhvervspuljen

Erhvervspuljen gør det muligt for jeres medlemmer og andre private virksomheder at få tilskud til den grønne omstilling med projekter, der sparer energi eller CO2 fra energiudledninger. Virksomhederne kan få mellem 10.000 kr. og 112 mio. kr. i tilskud, og puljen dækker op til 50 % af de støtteberettigede omkostninger.

Materialer til frit brug

Vi har udviklet en række materialer, som I kan bruge på egne platforme og kanaler til at gøre jeres medlemmer klogere på Erhvervspuljen og de nye regler.

  • KernefortællingEn kernefortælling, der med få ord opsummerer Erhvervspuljen og dens formål. Hent kernefortælling (pdf)
  • BasispræsentationEn basispræsentation, der udfolder fortællingen om Erhvervspuljen. I er velkomne til at versionere den, så den målrettes virksomheder, brancheorganisationer og rådgivere i udtryk og budskab. Hent basispræsentation (PowerPoint)
  • FAQFAQ med de mest centrale spørgsmål og svar om Erhvervspuljen. Hent FAQ (pdf)
  • ÆndringerOverblik over de 7 ændringer. Hent oversigt over ændringer (pdf)
  • Content-blokEn content-blok til kommunikation på web og i e-mails: Kort tekst med introduktion til puljen og dens potentialer. Fotos til de forskellige brancher. Hent content-blok (zip-fil)

Har I spørgsmål?

Har I spørgsmål til kampagnen, er I mere end velkomne til at kontakte kommunikationskonsulent Rasmus Siggaard på rspn@ens.dk.
 

Erhvervspuljen

Siden er opdateret 01.11.2022 Kommentér denne side Til top