Redaktionelt indhold

Du må linke til alt indhold på SparEnergi.dk.

Du må også gerne bruge indhold fra SparEnergi.dk i dine egne kanaler, så længe SparEnergi.dk er tydeligt angivet som kilde.

Forudsætninger og kilder

I de tilfælde, hvor der ikke står angivet en kilde ved de enkelte tekster, tal og beregninger, er det Energistyrelsens egen viden, der ligger bag. De nøjagtige beregninger og forudsætninger kan oplyses ved kontakt til Energistyrelsen.

Billede

Brug vores API'er på jeres eget site

Vi har API'er til en stor del af værktøjerne på SparEnergi.dk. Det betyder, at I kan få gavn af vores værktøjer på jeres egne sites.

Om API'er

Et API er et stykke kode, der gør det muligt at dele indhold fra SparEnergi.dk til et andet site eller i en applikation. I skal blot implementere API'et i jeres backend og tilpasse layout og funktioner, så de passer til jeres site. API’erne virker på alle apps og enheder.

Fordele

 • Automatisk opdaterede data
  Når vi opdaterer lister, beregnere osv. opdateres det også hos jer. Når først løsningen er implementeret hos jer, behøver I ikke tænke på at opdatere. Vi kontakter jer, hvis vi opdaterer API'et.
 • Øge værdien af jeres produkt eller service
  I kan f.eks. understøtte salg af produkter eller services ved at vise eksempler på husejere, der har renoveret, eller give jeres brugere mulighed for at beregne hvor meget de kan søge i tilskud til at isolere deres bolig.

Oversigt over vores API'er

 • Casebanken
  Bliv inspireret af andre husejere, der fortæller om deres energiforbedringer og processen.
 • Energiløsninger
  Find energiløsninger og beskrivelser af boligforbedringer med fokus på energiforbrug og byggeteknisk korrekte løsninger.
 • Find boligens energimærke
  Find nemt en boligs energimærke ved at indtaste en adresse.
 • Ny Varme
  Beregn, hvor mange penge du kan spare ved at skifte varmesystem.
 • BedreBolig-rådgivere
  Er dit hus energimærket, og vil du gerne lave energiforbedringer? Få hjælp til at finde en BedreBolig-rådgiver.
 • VEG-virksomheder
  Find nemt håndværkere, der er VE-godkendt virksomhed i dit lokalområde eller tættest på.
 • Varmepumpelisten
  Sammenlign varmepumper på det danske marked, og find den rigtige til din bolig.
 • Elforbrugsberegneren
  Se det typiske elforbrug for hus eller lejlighed, og sammenlign med dit eget forbrug.

Vil du bruge vores API'er?

Kontakt os for yderligere informationer om API'er på kontakt@sparenergi.dk.

Brug af Varmepumpelisten

Se, hvordan I bliver optaget på Varmepumpelisten, indlejrer Varmepumpelisten på jeres eget site, og hvordan I viser jeres kunder ind på Varmepumpelisten og direkte hen til de varmepumper, I producerer.

Sådan får I en varmepumpe på listen

Læs om, hvordan I får en varmepumpe optaget på Varmepumpelisten.

Hent Aftale om optagelse af varmepumper på Energistyrelsens Varmepumpeliste (pdf)

Læs mere om optagelse på Varmepumpelisten på ens.dk

Vis dine kunder at du er på Varmepumpelisten

Du kan vise dine kunder, at du er på Energistyrelsens Varmepumeliste ved at lægge et af vores bannere på din hjemmeside.

Du kan få bannere i størrelserne 336 x 280 pixel eller 600 x 120 pixel.

Hvis du gerne vil have bannere til din hjemmeside, eller har brug for et banner af andre dimensioner, så skriv til os på kontakt@sparenergi.dk.

Sådan linker I til Varmepumpelisten

Link til en bestemt producent
 1. Kopier dette link: 
  http://sparenergi.dk/forbruger/vaerktoejer/varmepumpelisten?type=all&ma…
 2. Erstat ’Producentnavn’ i slutningen af linket med jeres eget firmanavn. Eks.: http://sparenergi.dk/forbruger/vaerktoejer/varmepumpelisten?type=all&ma…
 3. Nu fører linket direkte hen til de produkter, I har på Varmepumpelisten.
Link til en særlig varmepumpetype

Bemærk: mellemrum bliver erstattet af %20

Link til varmepumper med en bestemt ydelse
 1. Kopier dette link: http://sparenergi.dk/forbruger/vaerktoejer/varmepumpelisten?power=XX&ty…
 2. Erstat ’XX’ med den ydelse, varmepumpen skal have. Eks. ved en ydelse på ca. 16 kW: http://sparenergi.dk/forbruger/vaerktoejer/varmepumpelisten?power=16&ty…
 3. Hvis I vil linke til BÅDE en bestemt ydelse og jeres eget producentnavn, så erstat også det sidste ’all’ med jeres navn.

Indlejr indhold fra SparEnergi på jeres egen hjemmeside

I kan indlejre hele Varmepumpelisten på jeres egen hjemmeside. Definer evt. en forudindstillet filtrering, hvis I f.eks. ønsker at vise en bestemt type varmepumpe, og kopier derefter koden herunder.

Indlejringskode: <iframe frameborder="0" scrolling="auto" id="node-iframe-form-product-list" class="node-iframe product-list" src="https://old.sparenergi.dk/share-content/0a0c700414ed2682f32443a7a50d50f…" width="920" height="500"></iframe>
 

I kan indlejre enkelte cases på jeres egen hjemmeside eller linke til en liste af cases - f.eks. fra en bestemt kommune.

Sådan indlejrer eller linker I til en case

I kan linke direkte til en case via URL'en, men det er også muligt at indlejre den via en iframe.

Hvis I vil indlejre en case på jeres egen hjemmeside, skal I kopiere linket for den case, I vil indlejre, og sende linket til webredaktionen. Så sender vi en kode retur, som I kan lægge ind på jeres egen side.

Kontakt webredaktionen

Indsæt en liste af cases på jeres egen side

Kopier koden herunder og indlejr f.eks. en liste med alle kommunens cases, eller en liste med alle cases der handler om isolering.

Indlejringskode: <iframe frameborder="0" scrolling="auto" id="node-iframe-view-casebank-search-results" class="node-iframe casebank-search-results" src="https://old.sparenergi.dk/share-content/3027f259176f06ede6dfc4faad93988…" width="920" height="500"></iframe>  
 

Kopier koden herunder, så kan du indlejre Håndværkerlisten som en widget på din egen side.

Indlejringskode: <iframe frameborder="0" scrolling="auto" id="node-iframe-form-craftsman-search-craftsmen-search-form" class="node-iframe craftsman-search-craftsmen-search-form" src="https://old.sparenergi.dk/share-content/4f375e0984dc1e79333b65ecc9c4bd5…øsning=0" width="920" height="500"></iframe>

Kopier koden herunder, så kan du indlejre listen over BedreBolig-rådgivere som en widget på din egen side.

Indlejringskode: <iframe frameborder="0" scrolling="auto" id="node-iframe-form-greenhousing-search-find-advisers-form" class="node-iframe greenhousing-search-find-advisers-form" src="https://old.sparenergi.dk/share-content/c5fccef2c95ef9f3522df422fc8ee4c…" width="920" height="500"></iframe>
 

Kopier koden herunder, så kan du indlejre Find dit energimærke som en widget på din egen side.

Indlejringskode: <iframe frameborder="0" scrolling="auto" id="node-iframe-form-demo-search-form" class="node-iframe demo-search-form" src="https://old.sparenergi.dk/share-content/c1d0df7ccdbb60e860184a51213aebd…" width="920" height="500"></iframe>

I kan indlejre hele Find energimærkningskonsulent på jeres egen hjemmeside. Definer evt. en forudindstillet filtrering, hvis I f.eks. ønsker at vise energimærkningskonsulenter for et bestemt postnummer, og kopier derefter koden herunder.

Indlejringskode: <iframe frameborder="0" scrolling="auto" id="node-iframe-form-findfirma-search-form" class="node-iframe findfirma-search-form" src="https://old.sparenergi.dk/share-content/c555873c6f41209b8c4fa6daf4d4c90…" width="920" height="500"></iframe>

Kopier koden herunder, så kan du indlejre benchmarkingværktøjet Statistik for energimærker som en widget på din egen side.

Indlejringskode: <iframe frameborder="0" scrolling="auto" id="node-iframe-form-emob-widget-form" class="node-iframe emob-widget-form" src="https://old.sparenergi.dk/share-content/728b94d876f76187a94e153d4163d195?font=1&vislogo=0" width="920" height="500"></iframe>

Kopier koden herunder, så kan du indlejre 'Tjek din bolig' som en widget på din egen side. Værktøjet giver et fingerpeg om potentialet for energibesparelser i din bolig.

Indlejringskode: <iframe frameborder="0" scrolling="auto" id="node-iframe-form-greenhousing-scale-form" class="node-iframe greenhousing-scale-form" src="https://old.sparenergi.dk/share-content/15046a2e579a6cbb40baeed6e92a51b1?font=1&vislogo=0" width="920" height="500"></iframe>