Slut med træk

Mindre varmeforbrug

Ikke flere kuldebroer

Vi mærker en meget stor forskel i den generelle velvære i huset.

Lisbeth og Jørgen, Esbjerg
 

Rådne vinduer skulle ud

Der var råd i nogle af vinduerne på det hus, som Lisbeth og Jørgen flyttede ind i i Esbjerg i 2009. Det gav ubehageligt træk og skabte kuldebroer, og ægteparret var derfor indstillet på at udskifte dem.  

”Vi ville selvfølgelig også gerne have noget med fornuftig varmeøkonomi, men formålet var især at forbedre indeklimaet,” fortæller de.

Jørgen søgte selv information om energivinduer på nettet. Da de havde fundet ud af, hvilken type vinduer de ville have, og hvem der kunne levere dem, gik det stærkt.

Billede
Billede af vinduer

Forbedret indeklima

Håndværkeren brugte i alt 12 timer på at skifte alle vinduerne i huset, og ægteparret var ikke hjemme, mens arbejdet stod på.  

Resultatet, de blev mødt af, da de kom hjem, har bekræftet dem i, at det var den rigtige beslutning og en god investering.

”I sidste ende var økonomien ikke et afgørende parameter; vinduerne skulle skiftes alligevel, og prisforskellen mellem de billigste og dyreste vinduer var marginal. Det, som betød noget, var indeklimaet.”

Netop indeklimaet blev forbedret betragteligt og har gjort huset mere behageligt at bo i.  

”Vi mærker en meget stor forskel i den generelle velvære i huset. Kuldebroerne er helt væk, og hvis man lægger en hånd på ruden, mærker man ikke kulden igennem. Det er det absolut bedste ved de nye vinduer,” slår det tilfredse ægtepar fast.

Lisbeth og Jørgens gode råd

  • Søg selv informationer, så du ved, hvad dine muligheder er.
  • Få også gerne uvildig rådgivning og ikke kun fra vinduesfirmaet eller håndværkeren, som måske ikke er opdateret om den seneste udvikling på området.