Værktøjer

Få værktøjerne i orden

Vi har samlet en række værktøjer, der kan hjælpe dig med at spare energi – hvad enten du vil gøre det selv eller ønsker hjælp fra en håndværker.

Få overblik og bliv inspireretFå overblik og bliv inspireret

Ny Varme – kan du spare ved at skifte varmeform?

Test din adresse og se, om du kan spare ved at skifte til en anden varmeform.

Casebanken – se, hvad andre har gjort

I Casebanken kan du se, hvordan andre har renoveret deres boliger og læse om deres erfaringer og gode råd over hækken.

Film om renovering

I vores små renoveringsfilm kan du lade dig inspirere at andre, der har fået energirenoveret deres hus.

Det digitale energimærke

På Det digitale energimærke finder du alle gyldige energimærker. Hvis dit hus er energimærket, kan du se, hvilket energimærke dit hus har, og hvad der bedst kan betale sig at renovere.

raadgiver.pngFå hjælp 

BedreBolig – find en kompetent rådgiver

I BedreBolig kan du få hjælp til både rådgivning og til at udføre din renovering. En BedreBolig-rådgiver fører dig trygt gennem hele renoveringen – fra overblik til færdig renovering.

Håndværkerlisten

På Håndværkerlisten finder du håndværkere fra dit lokalområde, der kan renovere din bolig. Alle håndværkerne på listen bruger energiløsningerEnergiløsningEn energiløsning viser, hvordan du udfører en konkret energiforbedring i praksis, så du både opnår den størst mulig energibesparelse og er sikker på, at den bliver udført korrekt., så du får en energieffektiv og fremtidssikret løsning.

Varmepumpelisten

På Varmepumpelisten finder du de bedste og mest energieffektive varmepumperVarmepumpeVarmepumper flytter energi fra udeluft eller jord til dit opvarmningssystem. Varmepumper leverer ca. 3 kWh varme for hver kWh el. på markedet.

goerdetselv.pngGør det selv

Gør det selv-guides

Vores guides klæder dig på til at tjekke dit varmeanlæg og din isolering. Du kan f.eks. lære at tjekke, om dit hus er godt nok isoleret, se hvordan du lukker og isolerer din brevsprække eller løsner termostatventilen på radiatoren.

Mobil-apps

Indtil videre har vi 2 mobilapps: ’Lysguiden’, der viser vej til effektive pærer, og ’Sluk pumpen’, der guider dig til at slukke cirkulationspumpen om sommeren.

Siden er opdateret 09.12.2014 Kommentér denne side Til top