Fordele ved at skifte varmetype

Du kan spare på varmen for at holde prisen og energiforbruget på et minimum, men hvis du har naturgas, oliefyr eller elpaneler, er det nok tid til et skift eller et supplement.

Spar penge

Du får en mindre varmeregning, og investeringen tjener sig hjem på sigt.

Hjælp klimaet

Med en mere klimavenlig varmetype udleder du langt mindre CO2 end før.

Slip for vedligeholdelse

Der er næsten ingen vedligeholdelse, når du skifter til varmepumpe eller fjernvarme. Der skal hverken fyldes på med olie eller træpiller.

Se, hvad du kan spare ved at skifte varmeform

Find ud af, hvad du kan spare ved at skifte til en ny varmetype, der passer til din bolig og dit behov. Vi indhenter bl.a. data fra BBR. Klik på linket, og indtast din adresse i feltet for at komme i gang.  

Flere får fjernvarme - hvad med dig?

Danskerne flokkes til fjernvarmen, og det er der god grund til. Fjernvarme er en kollektiv forsyning, hvor vi sammen udvikler billig, klimavenlig varme med minimal vedligeholdelse.

Med fjernvarme bidrager du både til at løse klimakrisen og sikrer forsyningssikkerheden. Samtidig kan du ofte spare over 50 % på varmeregningen.

Billede
Varmetype Fjernvarme

Få hjælp til at vælge varmepumpe

En varmepumpe skal passe til dit hus, din grund og dit varmebehov. Her får du et overblik over, hvad du skal gå efter for at få den helt rigtige løsning.

Producer din egen gratis energi

Du kan få dækket dit strøm- og varmeforbrug helt eller delvis af vedvarende energi. F.eks. kan du selv producere den el, som en varmepumpe kører på, eller supplere dit gasfyr med solvarme.

Få solceller

Med solceller på taget kan du producere strøm til brug i din bolig – og sælge overskydende strøm til elnettet.

Læs om solceller

Få solvarme

Solfangere på taget bruger solens varme til at give dig varmt vand og varme i huset. Det dækker typisk 15-30 % af dit varmebehov.

Læs om solvarme