Varmepumpe på abonnement

Varmepumpe på abonnement

Varmepumpe på abonnement

Med en varmepumpe på abonnement slipper du for selv at skulle købe en varmepumpe og tænke på installation, drift og service. I stedet lader du et energiselskab stå for alt det praktiske – også skrotningen af det gamle fyr.

Sådan fungerer det

Jordvarme eller en luft til vand-varmepumpe koster typisk 90.000-150.000 kr. inkl. installation. Med varmepumpe på abonnement slipper du for selv at skulle købe varmepumpen.

Du skal typisk kun betale en mindre engangsbetaling, et løbende abonnement og for den varme, du bruger. Du slipper altså for at betale det meste af den investering, der er ved selv at købe en varmepumpe, og samtidig får du ofte en lavere varmeregning.

Du slipper også for at tænke på installation, drift og vedligeholdelse af varmepumpen, da leverandøren påtager sig ansvaret for det hele.

Særligt relevant, hvis du har olie eller naturgas

En varmepumpe på abonnement er særlig relevant, hvis du har olie- eller naturgasfyr og ikke kan få fjernvarme. Her er der mulighed for statsstøtte på op til 25.000 kr. fra den såkaldte Skrotningsordning, hvis du konverterer til varmepumpe på abonnement.

Du skal ikke selv søge tilskuddet. Leverandøren modtager tilskuddet og bruger det til at gøre konverteringen billigere for dig.

Sådan får du varmepumpe på abonnement

Varmepumpe på abonnement markedsføres også som ”Nærvarme”. Hvis du ønsker en varmepumpe på abonnement, skal du kontakte et af de energiselskaber, der tilbyder løsningen.

Varmepumpe på abonnement

Siden er opdateret 01.10.2020 Kommentér denne side Til top