Intelligent styring

Intelligent styring

Intelligent styring

Hvad er intelligent styring?

Hvad er intelligent styring?

Med intelligent styring kan du styre dine elektriske installationer, køle-, varme- og ventilationsanlæg f.eks. via fjernbetjening eller mobilapp.

Hvad kan man styre intelligent?

De 2 primære intelligente styringssystemer er til varme og lys.

Intelligent styring af varme

Styring af varme

Automatik til varmeanlægget eller intelligente termostater. Begge dele giver dig mulighed for at styre dit varmeforbrug intelligent.

Intelligent styring af belysning

Styring af lys

Bygninger med etageboliger har stort set altid et energimærke, da den skal energimærkes ifm salg af de enkelte lejligheder.

Hvad er fordelene?

Automatik til fjernstyring af luft til luft varmepumper i sommerhuse er hyppigt benyttet, fordi man kan sætte pumpen til at opvarme sommerhuset inden ankomst. Men styringen kan også være nyttig i helårshuse.

  • ØkonomiIntelligent styring kan sikre, at du ikke bruger unødigt meget varme, eller har lys eller elektriske apparater kørende uden grund.
  • KomfortIntelligent styring kan sikre, at lys og varme altid er tilpasset præcis dine behov. Og når først styringen er sat op, kører det stort set af sig selv, uden at du behøver gøre noget.

Anden intelligent styring

Anden intelligent styring

Markedet for intelligente apparater – f.eks. hårde hvidevarer, der kan indstilles til kun køre, når elprisen er lavest – er i hastig vækst.

Mulighederne er for intelligent styring af f.eks. ovne, opvaskemaskiner mv. er i vækst, men der er endnu ikke meget at spare på energiforbruget. Overvej mulighederne, hvis du skal købe nyt.

Intelligent styring