Detail

H&N Gruppen
Vores hovedkontor
Marinebuen 7
4700 Næstved
CVR: 73218616
Tlf.: 55722215
Antal ansatte: 35
Virksomheden er med i:
  • TEKNIQs Garantiordning
Autorisation:
  • El-installatør
Kort om vores firma
Brancher:
Elektriker
Firmaets egen beskrivelse
H&N Gruppen v/Hansen & Nielsen A/S, er en familie ejet virksomhed, som er stiftet i 1946. Siden da er vi vokset støt og roligt til en solid virksomhed, der med sine godt 35 medarbejdere beskæftiger sig med el-installationer til private og erhverv samt offentlige virksomheder og institutioner.

H&N Gruppen er en moderne virksomhed, som udfører stort set alle former for el-installation og service - fra stærkstrøm til svagstrøm - ikke kun for erhverv men også for private over det meste af Sjælland og Lolland og Falster.

H&N Gruppen har bl.a. specialiseret sig i telefoni til erhverv og forhandler løsninger som dækker behovet i sort set alle typer af virksomheder. Vi er TDC Partner og sælger blandt andet TDC Scale som er en hosted platform til både fastnet og mobil.

H&N Technology ApS, som er et datterselskab, beskæftiget indenfor CTS anlæg bl.a. til optimering af energiudgifterne og indeklimaet.

I forbindelse med etableringen af datterselskabet H&N Technology, er virksomhedens navn ændret til H&N Gruppen, dog er koncernens officielle navn fortsat El-Installationsfirmaet Hansen & Nielsen Næstved A/S.

H&N Elbutikken - Designer lamper og stilbelysning fra de kendte mærker finder du i det indrettede showroom på 1. sal på Marinebuen 7 i Næstved.

H&N driver desuden webshoppen elbutikken.dk som forhandler lamper og el-artikler på nettet.
Vi samarbejder med:
*Teksten på firmaprofilen er skrevet af firmaet selv.