Detail

Roskilde Fjordens El A/S
Vores hovedkontor
Håndværkervænget 7
4000 Roskilde
CVR: 29407371
Tlf.: 46787879
Antal ansatte: 8
Virksomheden er med i:
  • TEKNIQs Garantiordning
Autorisation:
  • El-installatør
Kvalitetssikringsordninger:
  • KSO-ordningen (solvarme)
Energivejleder(e):
  • Flemming Jensen
Kort om vores firma
Brancher:
Elektriker
Firmaets egen beskrivelse
Roskilde Fjordens El A/S blev startet i 2006 af El-Installatør Flemming Jensen.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten for at vinde en opgave. Det er nedskrevet i virksomhedsplanen og er en meget vigtig del af forretningsgrundlaget. Desuden skal kunderne behandles ordentligt og alle aftaler overholdes.

Roskilde Fjordens El er medlem af Tekniq og gør meget ud af at holde sig ajour omkring den nyeste lovgivning på el-området, så det arbejde der udføres altid er helt opdateret. I de godt 5 år firmaet har eksisteret, er der kommet rigtig mange kunder fra nærområdet og de fleste vender tilbage gang efter gang.

Flemming har nu taget uddannelse som energivejleder og er klar til at gå igang med at finde potentielle energibesparelser, på tværs af faggrupperne.

Vores vision er at rådgive og sælge energi-rigtige løsninger - primært inden for el-område, men vi har også faste og dygtige samarbejdspartnere inden for køl, vvs, tømrer og murer. Det er vores strategi løbende at uddanne og ajourføre os inden for energi-optimering, således at vores virksomhed understøtter regeringens mål om at være uafhænig af fossilebrændstoffer i 2050.