Det skal du bruge, når du uploader en case

Det skal du bruge, når du uploader en case

Det skal du bruge, når du uploader en case

Når du uploader en case på SparEnergi.dk, skal du bruge disse dokumenter.

De vigtige dokumenter

Tag udgangspunkt i vores spørgeguide, når du uploader en case i Casebanken på SparEnergi.dk. Så ved du præcis, hvilke oplysninger og filer vi skal bruge.

Spørgeguiden

Casebankens Spørgeguide indeholder

sporgeguide.png

  • ProcesguideForklarer, hvordan det typisk foregår, når en case bliver udarbejdet.
  • IndholdsguideViser dig, hvilke oplysninger du har brug for, når du skal uploade en case i Casebanken. Vær opmærksom på, hvilke oplysninger du SKAL bruge , og hvilke der er frivillige. 
  • FotoguideAlle cases i Casebanken skal have mindst 1 foto. I fotoguiden kan du se, hvilke typer af billeder der skal være i alle cases. Hvis dine billeder er meget store, er det en god idé at sende dem til os via fildeling på casebank@sparenergi.dk.

Aftaleformular

Boligejeren skal skrive under på, at case og billeder må offentliggøres på SparEnergi.dk. Den underskrevne formular skal uploades samtidig med casen.

Her uploader du casen

Casen uploades via SparEnergi.dk, hvor du finder de samme felter som i Spørgeguiden.

Hav alle oplysninger klar

Du kan ikke uploade casen, hvis du ikke har alle oplysninger med. Hav derfor alle oplysninger parat, når du går ind på siden for at uploade din case.

Hav alle oplysninger klar

Når du har uploadet casen

Når vi modtager en case, kigger vi den igennem og giver dig besked, når vi lægger den op i Casebanken. Vi kontakter dig eller husejer (hvis husejer har givet tilladelse til det), hvis vi har brug for mere information.

Det skal du bruge, når du uploader en case

Siden er opdateret 15.03.2019 Kommentér denne side Til top