BETA
Vi laver nyt site, og det kan godt rode lidt imens. Du er nu på det gamle site. Prøver du at komme på sparenergi.dk? Ryd din cache (i browserhistorik) for at komme derhen.

Detail

THISTED VVS & BLIKKENSLAGERFORRETNING - LARS HANDEST A/S
Vores hovedkontor
Karetmagervej 1
7700 Thisted
CVR: 27510515
Tlf.: 97911970
Antal ansatte: 5
Virksomheden er med i:
  • TEKNIQs Garantiordning
Autorisation:
  • Vvs-installatør: gas, vand og sanitet
  • Vvs-installatør: vand og sanitet
Kort om vores firma
Brancher:
VVS, Varmepumpe-installatør
Firmaets egen beskrivelse
Lars Handest har siden år 1996 stået i spidsen for Thisted VVS- & Blikkenslagerforretning, som han overtog efter sin far, Hans Handest. Lars er 5. generation Handest i firmaet, der kan dateres helt tilbage til år 1855, hvor Lars’ tipoldefar grundlagde firmaet. Dette gør Thisted VVS til ét af landets ældste firmaer. I dag fremstår Thisted VVS som en moderne og ikke mindst fremtidsorienteret samarbejdspartner for såvel private som erhverv.

Hos Thisted VVS tilbyder vi alt indenfor bad, VVS, blik samt energi. Både deludskftninger og totalløsninger. Nybyg og renovering. Ingen opgave er for lille eller for stor. Du kan læse mere om vores arbejde under menupunkterne.

Vi byder desuden velkommen til en inspirationstur i vor butik/showroom på Karetmagervej i Tilsted, hvor alt i badmiljøer og tilbehør er udstillet. Vi er stolte af at kunne tilbyde dig denne unikke mulighed i Thys Største Showroom –indenfor bad, sanitet & energi.
Vi er medejer af VVS Comfort som er en frivillig kæde .